maandag 26 november 2012

O kom er eens kijken....

 Onder deze titel organiseert het Avans Blackboardteam op maandag 3 en donderdag 6 december een tweetal inloopsessies in zowel Breda als den Bosch.
Tussen 10 en 14 uur kan iedereen binnenlopen in HX211/HX031 of OX107 om een demo over de belangrijkste tools in Blackboard bij te wonen, deze zelf uit te proberen of 'gewoon' met vragen over hoe Blackboard werkt.

Het Avans Blackboardteam wordt op deze dagen bijgestaan door Ingrid Emmen, Andries van Dongen, Bob van der Putten en Hans van der Hoeven, eLearningcoaches van diverse academies.


Blackboard is nog steeds de elektronische leeromgeving van Avans. Een leeromgeving die dagelijks door veel medewerkers en bijna alle studenten intensief wordt gebruikt. In de afgelopen jaren zijn er diverse tools aan het bekende Blackboard toegevoegd, die het leven van docenten een stuk gemakkelijker maken. Nog niet iedereen kent deze tools, reden om een inloopbijeenkomst te organiseren voor medewerkers en ook studenten. Daarnaast is er sinds kort een hele nieuwe tool... Bboogle.

Tijdens deze bijeenkomst, die helemaal in het teken staat van Sinterklaas, wordt er een Skypeverbinding georganiseerd met het Hervenplein in den Bosch. Deelnemers kunnen daarnaast meedingen voor de special edition iPad die op 3 en op 6 december wordt verloot in Breda en den Bosch.

Wil je meer weten over de tools in Blackboard, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat Bboogle is en doet? Kom naar HX211/HX031 of naar OX107.....