vrijdag 20 juni 2008

Eerste bijeenkomst met studenten rond Social SoftwareGisteren, 19 juni werd de eerste bijeenkomst gehouden met studenten ASIS in het kader van het project Social Software. De aanwezige studenten, die in september op stage naar het buitenland gaan (China, Hong Kong, nog niet bekend maar ergens in Europa) hadden zich vrijwillig aangemeld als deelnemer aan het ASIS goes weblog experiment.
In deze bijeenkomst, waar Joost Frencken als stagecoordinator de aftrap van deed, stond het gebruik van weblogs voor reflectie en feedback centraal. Na een korte inleiding over de doelen, verwachtingen en werkwijze startte het praktische onderdeel van de middag. Al snel bleek dat het hands-on karakter probleemloos werd opgepakt door de studenten. Binnen no-time verschenen er weblogs die aan elkaar werden gekoppeld en werden er documenten opgeslagen in het Content System van Blackboard.
Het enthousiasme van de aanwezigen is ook duidelijk terug te zien in de foto's. Deze worden ook gebruikt in de presentatie 'Digital portfolios : from puppies to old crocodiles' die volgende week in Aarhus wordt gebruikt.

1 opmerking:

Brian P. Godor zei

Excellent Job! Way to Go Eky! (and Joost)