dinsdag 24 juni 2008

Overval op de Kaos Piloten

Een van de dingen die we graag wilden combineren met dit congres, was een bezoek aan de Kaos Piloten. Een formele afspraak maken, bleek onmogelijk ook al hadden we er alles aan gedaan om onze komst in Aarhus aan te melden:
Na enig overleg met de universiteitsmensen van Aarhus, besloten we de Kaos Piloten gewoon te overvallen. Een activiteit die gemakkelijker bleek dan gedacht. Onderweg naar hun lokatie kwamen we al een Pilot tegen die meteen bereid was ons bij te praten en rond te leiden in de hele specifieke leeromgeving van de Kaos Piloten.Onze eigen Kaos-pilot Anders, die voortreffenlijk Engels sprak, liet ons het hele complex zien, stelde ons voor aan ontelbare collega's en beantwoordde vrijwel al onze vragen. Het werd daarmee absoluut een hele aangename en inspirerende middag. Zoals aan de foto's te zien is, voelden we ons binnen no-time thuis bij de Kaos-club, die gelukkig ook een afdeling in Nederland gestart zijn.Zoals betrokken collega's betaamd, zijn we na het bezoek aan de Kaosmensen direct teruggegaan naar het hotel om onze ervaringen met jullie te delen. Maar ... er komt natuurlijk nog veel meer.

1 opmerking:

Ronald Spruit zei

Hoi Eky,

Kun je ons ook vertellen wat er zo specifiek is aan de leeromgeving van de Kaos Piloten? Hebben jullie nog iets opgestoken voor Avans?

Groet,
Ronald