woensdag 22 oktober 2008

ePortfolio Maastricht part 1

Wat gebeurde er dat er in eerste instantie geen deel 1 was van de verslaggeving rond Eifel??? Heel simpel, het congrescentrum (MECC) bleek verder van het hotel te liggen dan verwacht. Niet alleen waren we hierdoor veel langer onderweg, ook de toegang tot het Mecc en daarmee het vinden van de congreslokatie bleek een grotere uitdaging dan verwacht. Alleen al om bij de ingang van het Mecc te komen, loop je een extra 350 meter (grote vierkante doos, met veel dichte deuren en hekken en niet echt een heldere bewegwijzering).



Eenmaal binnen bleek het registreren geen enkel probleem op te leveren. Er waren meer dan voldoende mensen van de organisatie om dit snel te laten verlopen. Vervolgens kwamen we echter een aantal medewerkers van Winvision tegen, waaronder Carlo van Haren. Aangezien we toch al een deel van de eerste bijeenkomst gemist hadden, hebben we even bijgepraat.

Het Eifelcongres is zeker in de preconference een kleinschalig congres waardoor iedereen je snel aanspreekt en het leggen van professionele contacten geen enkel probleem is. Ben heel benieuwd hoe het verder zal lopen.....

Geen opmerkingen: