zaterdag 5 november 2011

Orlando Het congres van Elliot Masie

Gisterochtend zijn Maud en ik vertrokken richting Orlando voor het Learn 2011 congres van Elliot Masie. Een congres wat al jarenflink aan de weg timmert rond leren, de inzetvan ict daarbij en met flink wat creativiteit.
Na een tussenstop in Philadelphia en lange rijen bij de Amerikaanse immigratiedienst werden we toegelaten tot de VS. Onze vlucht naar Orlando bleek echter vertraagd en overvol te zijn. Veel ouders met kleinekinderen die enthousiast op weg gingen naar een van de vele Disneyparken. Met een flinke vertraging kwamen we aan in Orlando, dat gold echter niet voor onze koffers, die bleken nog in Philadelphia te zijn achtergebleven. Een behoorlijke tegenvaller.
Het ophalen van de huurauto ging vlot. Binnen no time kregen we te hiren, 'meld u daar en da kunt u een auto uitkiezen'. Het bijgeleverden navigatiesysteem werkte echter een heel stuk minder mee. Het adres van ons hotel bleek onbekend. Terug naar Google Maps dan maar. Via een paar (extra) tolwegen, kwamen we rond half 1 's nachts bij ons hotel aan. Moe en uitkijkend naar een nachtje goed slapen.....

Geen opmerkingen: