dinsdag 7 april 2009

Aanwezig op het Bb-congres --> de Avans vertegenwoordiging

Deze keer zijn we met een hele gemengde groep aanwezig op het Blackboardcongres in Barcelona. Naast 4 medewerkers van DIF, zijn er ook 4 mensen van het LIC aanwezig op het congres.
Op verzoek van Hanneke hierbij de namen: Richard, Peter, Bert en Rick vanuit DIF, Arald, Bert, Rudi en ik vanuit het LIC. Een belangrijke reden om nu naar Barcelona te gaan, is de roadmap van Blackboard. Voor Avans betekent dit in ieder geval keuzes als: wanneer migreren naar Bb 8, Bb 9 en wat gebeurt er met het Bb Content Systeem. Wat kunnen we verwachten rond ePortfolio's en de integratie met mobiele devices zoals de iPhone, naast de integratie van Bb met Google Apps, iGoogle en Facebook/Hyves.
Morgenmiddag zullen Rudi en ik optreden rond het professionaliseringskwadrant rond eLearning. Vanochtend hebben we al even de zaal geinspecteerd en gezien dat alle 'verbouwingen' die we graag zouden willen doen daar ook echt kunnen. Mogelijk lukt het later vandaag om de eerste bijdrages van dag 1 te posten op deze blog.

Geen opmerkingen: