woensdag 20 januari 2010

Start van het congres

Vandaag is dan toch het ELIcongres gestart. Op weg er naar toe zijn we eerst gestopt bij de dichtstbijzijnde Best Buy om elektronische apparatuur in te slaan. In mijn geval een aantal flips. Door slim te onderhandelen met de verkoper, lukte het om een behoorlijk bedrag van de totaalrekening af te praten. Ok, daarna waren de verkopers een stuk minder aardig, maar 180 dollar blijft gewoon veel geld!
Vanuit de Best Buy zijn we direct doorgereden naar het congres, wat gehouden wordt in het Hilton van Austin, bijna in het centrum van de stad. Een imposant hotel, waar ELI gebruikmaakt van vooral de 4e verdieping voor haar congres.
De eerste keynotespreker maakt weinig indruk op me. Hij leest erg veel voor vanaf het papier en kan slechts op een beperkt aantal momenten iets van passie in zijn verhaal leggen. Tijdens de pauze blijken de meningen vanuit de Avans delegatie behoorlijk verdeeld te zijn over de kwaliteit van deze lezing. Meer informatie is te lezen in de weblog professioneel innoveren.

2 opmerkingen:

Hanneke van Riel zei

Ben wel benieuwd naar die 'verdeelde meningen'. En ga vooral ook door met je beschrijvingen van alles om de sessies heen!

laura zei

For web conferences you should try http://www.showdocument.com ,
Great for online teaching and collaborating. I use it for working on my designs with other in my field.
Its free and pretty simple - you just upload your file and invite others to view it together.
- Laura W.